GoMotor in eigen hal tijdens AutoRAI

Als variatie op al het vierwieler-nieuws kunnen AutoRAI-bezoekers in Hal 9 ook kennis maken met waar het allemaal echt om draait: motoren! GoMotor laat de nieuwste modellen zien van motoren, motorscooters en scooters. De motor- en scootermerken die zich tot nu toe ingeschreven hebben zijn: Aprilia, BMW, Derbi, Ducati, Harley-Davidson, Kawasaki, KTM, Kybe, Moto Guzzi, Peugeot, Piaggio, Suzuki , SYM, Tomos, Triumph en Vespa.

Net als voorheen kunnen bezoekers met of zonder rijbewijs ook dit jaar op het buitenterrein op de motor stappen onder het motto ‘Try the Bike’. De AutoRAI vindt plaats van 13 tot en met 23 april in de RAI te Amsterdam. Meer info: www.autorai.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?