GoMOTOR in nieuwe vorm

GoMotor bleek tijdens AutoRAI 2009 een schot in de roos. AutoRAI-bezoekers toonden een grote belangstelling voor gemotoriseerde tweewielers. Een kwart van de AutoRAI-bezoekers heeft een motorrijbewijs en de helft hiervan heeft een motor of scooter in bezit. Maar GoMotor sprak niet alleen die bezoekers aan, ook juist de automobilist zonder motor(rijbewijs), door hem op een laagdrempelige wijze kennis te laten maken met dit alternatieve vervoersmiddel.

Dit jaar doen de exposanten er nog een schepje bovenop, door GoMotor 2011 op een speciale manier aan het publiek te presenteren. De bezoeker kan gericht op zoek gaan naar de motor van zijn of haar dromen, omdat de motoren worden gepresenteerd per marktsegment. Scooters vormen eveneens een belangrijk onderdeel van GoMotor en hebben daarom hun eigen platform in de GoMotor-hal.

Behalve de importeurs van motoren en scooters, zullen ook toeleveranciers hun producten bij de passende segmenten presenteren, zoals helmen, kleding en accessoires. Daarnaast krijgen bezoekers, net zoals in 2009, de kans om echt kennis te maken met motorrijden. Op het buitenterrein kunnen ook mensen zonder rijbewijs op de motor stappen, onder het motto ‘Try the Bike’. GoMotor is onderdeel van AutoRAI, een tweejaarlijks evenement dat georganiseerd wordt door en plaats vindt in Amsterdam RAI.

De editie van 2011 wordt gehouden van 12 tot en met 23 april volgend jaar. De openingstijden zijn doordeweeks van 12.00 tot 22.00 uur. Voor avondkaarten, geldig vanaf 17.00 uur, geldt een gereduceerd tarief. In het weekend is de beurs geopend tussen 10.00 en 17.00 uur.

Meer informatie is te vinden op www.autorai.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.