Gratis circuitrijden op het TT Circuit

Het weekend van 25 en 26 september moet rood omcirkeld worden in je agenda. Dat is het weekend van de MOTO73 Race of the Champions op het circuit van Assen. Hier worden de laatste races van het ONK verreden en worden de kampioenen gelauwerd. De grootste vraag is natuurlijk: wie gaat er met het kampioenschap in de Superbikes aan de haal?

De Race of the Champions is traditioneel het laatste raceweekend van het seizoen en de coureurs in alle klassen geven nog een keer alles, om zo hoog mogelijk te eindigen in het kampioenschap. Er wordt gereden in de Dutch Supersport, Dutch Superbike, Supermono, de 3D Cup, zijspannen, classics en 125cc. Natuurlijk wil je hier naartoe, en natuurlijk wil je ook korting. Hoe? Simpel, door dit artikel uit te printen en de print vervolgens in te leveren bij de kassa.

Of rij zelf…
MOTO73 heeft de baan op zondag (en niet zaterdag zoals eerder hier te lezen was) voor een uurtje geboekt, zodat 40 lezers zelf kunnen rijden op het heilige asfalt. Niet alleen dat, je krijgt de rest van de dag (en je introducé) een VIP-behandeling en zult dus niets van het spektakel missen. Meld je aan door dit  formulier in te vullen en wie weet…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.