Gratis motorfiets is eruit!

Gratis en internet gaan niet samen, altijd zit er een financieel addertje onder het gras. Behalve bij MOTOR.nl want op dé motorsite van Nederland maakte je wel degelijk kosteloos kans op een motorfiets! Het enige dat je hoefde te doen, was een kort vragenformulier in te vullen. Duizenden grepen hun kans maar, zoals TT-omroeper Jan de Rooij het altijd zo mooi zegt, er kan er maar eentje winnen. En dat is André Zwaan (links op de foto) uit Zwolle!

Hij heeft onlangs uit handen van Chris van Paassen (Continental, tweede van links), Eefje Damen (MOTOR.nl, tweede van rechts) en Arie Molenaar (Arie Molenaar Motoren IJsselstein, rechts) de sleutels overhandigd gekregen. Voor André was het dubbel feest, want hij is ook nog eens de kersverse, trotse vader van zoon Floyd. Niet gewonnen? Niet getreurd! Wij zijn namelijk de beroerdste niet en geven daarom nog extra prijzen weg!

Winnaars Continental bandenset:
– Bart Beumer uit Helmond
– Annemarie Ottenkamp uit De Bilt

Winnaars MOTOR.nl/Continental verrassingspakket:
– José Roke-Kostwinder uit Elburg
– Jan Bouten uit Kessel
– Peter Stolk uit Stampersgat
– Geert Jan Bakker uit Zierikzee
– Michael Cockram uit Culemborg
– Arnout Kap uit Brielle
– Peter van Es uit IJzendijke

Prijswinnaars, van harte gefeliciteerd namens de redacties van MOTOR.nl. Er wordt via mail contact met jullie opgenomen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?