Gratis naar de bios!

Wat et doen als je eindelijk klaar bent met werken en je niet kunt genieten van je pensioen doordat je in het bezit bent van de verkeerde papieren? Natuurlijk stap je dan op je Münch Mammut en ga je op zoektocht om je pensioen alsnog voor elkaar te krijgen. Ziehier het verhaal van de Franse film ‘Mammuth’.

In de 92 minuten durende film schittert vooral Gérard Depardieu, een van Frankrijks meest succesvolle acteurs, als Serge. In combinatie met het prachtige filmwerk en de oude Münch is ‘Mammuth’ een leuk avontuur om te volgen. MOTOR Magazine mag vijf keer twee kaarten voor ‘Mammuth’ weggeven en het enige wat je hoeft te doen, is antwoord geven op de volgende vraag:

In welk jaar verscheen de eerste Mammut van het merk Münch?
A 1949
B 1971
C 1983
D 1966

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.