Gratis naar de Rizla Racing Day

Heb je nog geen plannen voor het weekend en heb je toch zin om iets leuks te doen? Ga dan naar de Rizla Racing Day, want dit is niet alleen het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartevenement van het jaar, maar ook nog eens helemaal gratis! De Rizla Racing Day is namelijk toegankelijk voor iedereen die een actie-vloeiboekje kan laten zien bij de toegangspoorten.

De rookpapiertjes geven je op zondag (8 augustus) toegang tot de buitenring en alle tribunes van het circuit. De niet-rokers die toch willen genieten van een dagvullend programma van auto-, motor- en kartraces, stunts en demonstraties geeft Rizla de mogelijkheid om een gratis toegangsbewijs te downloaden op theracingday.nl. Daar staan ook de verkoopadressen van de paddockkaarten (die 15 euro kosten), voor wie een kijkje achter de schermen wil nemen.

Op zondag 8 augustus beginnen de activiteiten om 10.00 uur en op zaterdag gaat de eerste training om 09.00 van start. Er wordt gestreden in twee ONK wegraceklassen van de KNMV, want zowel de Dutch Supersport als de Dutch Superbikes komen dit weekend naar het Drentse circuit.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.