Gratis naar het WK Superbike Assen (1)

Wij hebben iets dat je niet wilt missen! In samenwerking met het TT Circuit mogen wij vijftien keer twee toegangskaarten voor zondag weggeven. Hoewel elke cent investering in een WK Superbike-kaartje meer dan de moeite waard is, natuurlijk altijd mooi meegenomen in tijden van crisis.

Om iedereen een eerlijke kans te geven hoef je dit keer geen ingewikkelde vraag te beantwoorden maar enkel een simpel mail-en-win-formulier in te vullen. Winnaars krijgen via de digitale postbus bericht. Kaarten worden opgestuurd via de klassieke manier van post bezorgen.

Foto: 2snap
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.