Gratis najaarscheck bij MotoPort

MotoPort biedt motorrijders aan om hun motor gratis een najaarscheck te laten ondergaan. Op die manier weet je wat de conditie van je motor is en of je veilig op weg kunt. In de werkplaats wordt de motor dan aan een grondige check op meer dan vijftig relevante punten onderworpen. En dat helemaal gratis. Na de controle ontvang je een checklist met daarop de punten die gecontroleerd zijn, zodat je weet wat de staat van de motor is.

Als je motor de check in de werkplaats ondergaat neem je een bakje koffie en heb je tijd om de kledingafdeling te bezoeken (aha…). Met de kledingcheque ter waarde van 25 euro * die je bij de check ontvangt, biedt MotoPort je een korting op de aankoop van een jack, broek, helm en/of handschoenen. Maak dus snel een afspraak met een van de vestigingen van MotoPort bij jou in de buurt. De actieperiode is van 16 september tot en met 16 oktober 2010.

* Geldig bij een minimale besteding van 200 euro. Maximaal 1 bon per persoon. Niet in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.