Gratis scooter bij aankoop Yamaha

Bij bijna alle nieuwe motoren van 850 cc en meer, plus de TMAX en de R6, geeft Yamaha 50 cc extra in de vorm van een Aerox R (t.w.v. 2.499 euro) of Neo (t.w.v. 2.299 euro). Deze actie is geldig tot en met 30 september bij de Yamaha-dealers. De XT1200Z Super Ténéré is uitgesloten van de campagne, zo ook combinaties met acties van dealers en de FL-actie. O ja, de 50cc-scooter is niet inwisselbaar tegen contanten. 

Kijk voor de algemene voorwaarden op www.yamaha-motor.nl/extra.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?