Gratis tanken met Kawasaki

Motorrijden is voor de meeste mensen zó duur dat ze dit niet kunnen betalen. Want na de aanschaf van een motor komen de kosten van de verzekering, de wegenbelasting en het onderhoud er nog bij. Ook de kosten van de benzine, maken het motorrijden een dure hobby. Op dit laatste heeft Kawasaki een oplossing gevonden, want klanten die één van de aan de actie deelnemende Cruiser-modellen kopen, krijgen daar tot en met 20 juni een tankpas bij cadeau. Kijk op www.kawasaki.nl voor meer informatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?