Gratis veiligheidsinspectie in Zaandam

Zaterdag 2 april en zondag 3 april kun je bij De Weer Motoren van 10.00 tot 17.00 uur jouw motor gratis laten inspecteren in Zaandam. De motor wordt op dertien belangrijke punten nagekeken. Daarnaast krijg je een spuitbus kettingvet, een uitgebreid keurrapport en het blad MOTOR Magazine.

De Weer Motoren geven dit weekend ook extra voordeel op hun occasions, een kledingbon van dertig procent korting en de eerstvolgende onderhoudsbeurt gratis. Kijk voor meer informatie op www.deweermotoren.nl.
 
Daarnaast kun je deze dagen nog een proefrit maken op de Triumph Tiger of de Speed Striple. Zie voor de nieuwste modellen die klaarstaan: www.triumphzaanstad.nl
 
Adresgegevens:
Weer Motoren
De Weer 29
1504 AH Zaandam
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.