Gridgirl voor een dag

Fiat organiseert, in samenwerking met Veronica Magazine, voor de tweede keer de Umbrella Girl Competitie. Voor deze wedstrijd kunnen alle mooie meisjes van Nederland (vanaf 16 jaar) zich opgeven. Zij maken dan kans om tijdens de TT van Assen in het Fiat Yamaha Team mee te lopen en de paraplu boven Rossi's of Lorenzo's hoofd te houden. Tevens krijgt de winnares een scooter. En wij steunen natuurlijk dit mooie initiatief, want dan hebben wij straks weer mooie foto’s! Kandidaten kunnen zich opgeven op www.veronicamagazine.nl.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?