Groot openingsweekend Dutch Hills

Harley-Davidson dealer Dutch Hills is verhuisd naar een zichtlocatie in Kerkrade. Om de opening van deze nieuwe locatie te vieren heeft de dealer een groot openingsweekend georganiseerd op 30 en 31 oktober. Er zal van alles te doen zijn tijdens het feestactie weekend, voor jong en oud. Een fotoshoot van ‘You on a Harley’, de nieuwe 2011 motoren staan te pronken in de zaak en hierbij zal eten en drinken niet ontbreken.

Het team van Dutch Hills staat klaar om er een mooi weekend van te maken. ‘Beleef de gehele Harley ervaring op deze unieke nieuwe locatie in het zuiden van Nederland, aan de ‘voet’ van de Ardennen en de Eiffel. Bezoek ons en profiteer in het openingsweekend van zeer aantrekkelijke aanbiedingen op nieuwe- en gebruikte motoren, op kleding en accessoires!’ aldus bedrijfsleider Branco Deckers.

Voor meer informatie over het openingsweekend kun je terecht op: www.dutchhills.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.