Grote drukte op de wegen

Donderdag 29 april zal woonwerk- en recreatieverkeer voor zo'n 400 km file zorgen. Dat is 100 km meer dan gebruikelijk. Dit meldt de ANWB. Vandaag begint namelijk de meivakantie voor veel Nederlanders, waardoor de avondspits erg druk zal worden.

Vandaag staan er vooral veel files in de Randstad en op de wegen naar het oosten, noorden en zuiden. Er is ook veel vertraging rond Arnhem en Nijmegen (A50) en op de wegen naar de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden (N57, N59 en de A58). Vrijdag 29 april komt de drukte al in de middag rond 12.00 uur op gang en zal tot het eind van de middag aanhouden.  

Er gaan 3,2 miljoen Nederlanders op vakantie. Circa 1,5 miljoen blijft in eigen land.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.