Harley-Davidson conceptmotor voor 2020

Tenzij men in 2020 met kleine vliegtuigjes naar het werk gaat of de wereld vergaan is, zullen de motoren van Harley-Davidson er zo uitzien als op deze foto´s. Althans dat is de visie van de Amerikaan Jonathan Russell die met deze tekening kwam. De conceptmotor is samen met het Amerikaanse computerbedrijf Apple ontworpen en heeft daardoor verschillende Apple-invloeden. Zo is de elektronica van Apple en zijn de koplampen geïntegreerd in het frame. Dit doet, volgens Russell, denken aan het aan- en uit knopje op een Macbook Pro-laptop van Apple.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?