Harley-Davidson nu ook in India

De eerste Harley-dealer in India is gevestigd in Hyderabad in het zuiden van het land. De fabrikant heeft al plannen om voor het einde van het jaar dealers elders in India te openen, onder meer in de hoofdstad New Delhi en in Mumbai. India is de op een na grootste motormarkt ter wereld.

De Harley's voor de Indiase markt worden gemaakt in de Verenigde Staten en verscheept naar India. Ze gaan tussen de 695.00 rupee (11.796 euro) en 3.495.000 rupee (59.322 euro) kosten.

Bron: nu.nl
Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?