vrijdag 19 april 2024

Harley-Davidson presenteert European 120th Anniversary Festival line-up

Van 22 t/m 25 juni komen duizenden gepassioneerde Harley-Davidson fans samen in de Hongaarse hoofdstad Boedapest om 120 jaar Motor Company te vieren. Het belooft een waanzinnig feest te worden! Dit historische festival brengt motorliefhebbers en H-D fans van over de hele wereld samen om de rijke heritage van Harley-Davidson te vieren. Tijdens het festival staan de motorfietsen die het merk de afgelopen 120 jaar heeft geproduceerd centraal, maar is er ook ruimte voor een blik op de spannende toekomst.

Harley-Davidson Strap Tank uit 1908 op veiling verkocht voor 785.000 euro

Vier dagen feest

Het festival vindt plaats in het Puskás Aréna Park, in het centrum van de stad. Festivalgangers kunnen zich verheugen op vier dagen vol internationale live muziek, met 50 bands die op zes podia optreden en een uitgebreid en veelzijdig muziekprogramma bieden. Op het hoofdpodium staan internationale topartiesten, waaronder Australische rockers Wolfmother op zaterdag 24 juni en Deep Purple-legende Glenn Hughes op zondag 25 juni, die de populairste hits van de band ten gehore brengt. De tweede dag van het festival, vrijdag 23 juni, staat in het teken van vrouwelijke vocalisten. Headliner is en wordt geleid door Larkin Poe, begeleid door de uit Nashville afkomstige zussen Rebecca en Megan Lovell. Daarnaast zullen ook veel van de populairste Hongaarse artiesten optreden.

Breed programma

Naast deze podiumacts is er een breed scala aan ander entertainment en activiteiten voor iedereen, van jonge gezinnen tot hardcore bikers. Het uitgebreide festivalprogramma omvat:

  • Motorcultuur – een breed scala aan mogelijkheden om te rijden, proefritten te maken, naast motorshows en expo’s met H-D motorfietsen uit verleden, heden en toekomst;
  • Entertainment – speciale zones waaronder Adrenaline en Family Parks, plus showcases verspreid over het hele festivalterrein;
  • Winkelen, eten en drinken – 200+ stands en kraampjes, waaronder erkende Harley-Davidson-dealers, en 80+ verkopers van eten en drinken met heel veel keus in internationale smaken en keukens.

Een hoogtepunt van het festival is ongetwijfeld de Harley-Davidson parade, waarbij duizenden motoren door het hart van de stad rijden langs historische monumenten.

Koop nu je tickets

Voordelige vroegboektickets voor dit evenement zijn nu te koop via hd120budapest.hu. De beschikbare ticketpakketten omvatten zowel eendaagse als vierdaagse festivalopties, plus rally packs met exclusieve evenement merchandise (beschikbaar tot eind april). De website biedt bovendien informatie over accommodatie. Wacht daarmee niet te lang, aangezien een aantal hotels al volgeboekt is voor de festivaldata.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen