Harley deelt prijzen uit

Harley Davidson houdt elk jaar een winteractie waarbij zij verschillende prijzen weggeven. Dit jaar konden de Harley-rijders een opknapbeurt voor hun motor winnen. Peter Cauwelier was de gelukkige winnaar hiervan  en nam deze prijs onlangs in ontvangst.  Zijn motor werd in een nieuwe kleurstelling gespoten en hij kreeg een nieuw uitlaatsysteem. Ook werd zijn Harley uitgerust met een nieuw luchtfilter.

“Groot was mijn verbazing toen ik een telefoontje kreeg om me te melden dat ik de grote winnaar was van deze unieke prijs. Vorige week mocht ik naar Harley West-Flanders om mijn vernieuwde motor in ontvangst te nemen. Het resultaat was prachtig en zeer mooi afgewerkt, met oog voor detail”, aldus Peter Cauwelier.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?