Harley introduceert nieuwe modellen

Veel fabrikanten laten rond deze tijd zien wat zij in huis hebben voor het volgende modeljaar. En Harley zou Harley niet zijn als zij niet zouden komen met hele interessante nieuwe modellen. En dit doen zij dus ook. In totaal kent het Harley-assortiment van 2011 maar liefst 27 modellen. Het Amerikaanse merk heeft veel bestaande modellen verbeterd voor het volgende modeljaar. Een aanvulling op dit assortiment is de Harley-Davidson SuperLow (deze is te zien op de afbeelding hierboven).

“De nieuwe SuperLow beschikt over een herziene front-end geometrie en heeft nieuwe wielen. Ook heeft deze Harley een nieuwe vorm van het zadel en het stuur, voor een evenwichtige handling en een comfort. Dit boezemt beginnende rijders vertrouwen in en geeft ervaren rijders een goed gevoel”, aldus Harley-Davidson. De SuperLow is verkrijgbaar vanaf 9.495 euro. Je krijgt hem dan wel in één enkele kleur. Wil je hem in het parelmoer, dan betaal je 9.705 euro en voor een tweekleurig model zal 10.055 euro neergeteld moeten worden.

Naast de SuperLow zijn er vier andere nieuwe modellen toegevoegd aan het brede assortiment van Harley. Het gaat hier volgens Harley om vier modellen van superieure kwaliteit en deze komen voort uit de Harley-Davidson Custom Vehicle Operations (CVO). Neem nu de CVO Road Glide Ultra, deze is uitgerust met een GPS navigatiesysteem, een verbeterd audiosysteem en dubbele verwarmingsbediening. De Harley-Davidson CVO Road Glide Ultra zal 43.195 euro gaan kosten.

De CVO Street Glide is ook een veelbelovend nieuw Harley-model. Dit model is voorzien van een nieuwe geventileerde onderkuip, waarin twee van de zes luidsprekers ondergebracht, zijn die deel uitmaken van een audiosysteem met 100 watt per kanaal. In dit audiosysteem is een 8GB iPod nano met een Ipod-dock opgenomen. De CVO Street Glide moet 38.595 euro in Harley's kassa opleveren. Ook de nieuwe CVO Softail Convertible en de CVO Ultra Classic Electra Glide zijn voorzien van vele luxe onderdelen. Zo heeft de CVO Softail Convertible elektronische gasregeling, cruise control en een ABS. Dit model moet 35.395 euro kosten. De CVO Ultra Classic Electra Glide heeft een nieuw, geveerd en verwarmd duozadel en gaat 42.795 euro's kosten. Meer detailleerde foto's van deze nieuwe veelbelovende modellen volgen nog.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?