Harley iPhone-dock

Hell’s Foundry heeft een iPhone-dock voor Harley-Davidson’s gemaakt. Je kunt de houder gebruiken voor navigatie-apps, maar ook om onderweg muziek te luisteren. De iPhone-dock kost 400 dollar en werkt via Bluetooth-oortjes of via Wi-Fi-apparatuur.

De houder zit als een soort autoradio in je tank ingebouwd en laadt ook meteen je iPhone op. Kabels blijven buiten het zicht en bedienen van de muziek doe je via de standaard knoppen op de handgrepen. Het installeren duurt slechts 15 minuten, aldus de fabrikant.

De iPhone-dock is geschikt voor de FLHT/FLTR & FLHR modelen. Later komt ook een variant voor de Sportsters en Dyna’s. Er zijn drie uitvoeringen in chroom, glossy zwart en koolstofvezel. Zoek op internet naar de DashLink Docking Console als je meer wilt weten of de houder voor wilt kopen.

Bron: iphoneclub.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?