Harley’s nieuwe webshop

Harley heeft onlangs een website gelanceerd waarop Harley-liefhebbers vrijetijds- en motorkleding kunnen kopen. Deze website is in het leven geroepen om fans van Harley-Davidson de mogelijkheid te bieden om rustig thuis hun motoroutfit samen te stellen. Daarom is de website voorzien van gedetailleerde foto’s en uitgebreide informatie over de verschillende producten uit de kledinglijn, zodat fans van over de hele wereld hun Harley-kleren op deze site kunnen kopen. Het wereldberoemde merk heeft de website namelijk toegankelijk gemaakt voor klanten uit Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Dus zoek je nog een stoere outfit voor de zomer? Kijk dan even op www.harley-davidson.eu/motorclothes.

 
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?