Held redt leven motorrijder

Een 38-jarige Amsterdammer heeft zondagmiddag heldhaftig opgetreden nadat hij getuige was van een motorongeluk in Leiden. Bij het ongeluk raakte een motorrijder zwaargewond toen hij op de Wassenaarseweg op een auto inreed die van een rotonde kwam. De motor botste op de zijkant van de auto en vloog vervolgens in brand. Terwijl de inzittenden van de auto angstig wegrenden, twijfelde een omstander geen moment en snelde naar de plek van het ongeval. Deze omstander heeft de motorrijder letterlijk uit de vlammen getrokken en redde hiermee zijn leven. Zowel één van de inzittenden van de personenauto, als de motorrijder, zijn naar het ziekenhuis overgebracht.
 

Foto: telegraaf / webregio

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.