Helm Winkel in productie

Als er nieuwe replica’s van Jorge Lorenzo, Valentino Rossi en Casey Stoner op de markt komen, is dat amper nieuwswaardig te noemen. Bij Bas Winkel ligt dit natuurlijk iets anders. Want Arai brengt van de Nederlander een heuse replica op de markt. Wat maakte de laatste jaren de helm voor Winkel zo herkenbaar? Inderdaad, de oranje kleur en de Twentse Ros op de achterkant. Sinds 2009 wordt het ontwerp van de helm gemaakt door Sander Lam van SL- Grafics uit Amersfoort. Hij weet er ieder jaar weer iets aparts van te maken, maar dit jaar was zijn ontwerp wel heel bijzonder.

Ook bij helmenfabrikant Arai Helmets viel het ontwerp in goede aarde. In overleg met Lam heeft Arai besloten om dit ontwerp in productie te nemen. Een grote eer voor de ontwerper, Bas Winkel en team Art of Racing. Surf voor meer informatie en foto’s naar www.sl-grafics.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.