Help Japan!

Iedereen heeft gezien wat voor tragedie zich op dit moment afspeelt in Japan. De gevolgen zijn nog niet te overzien. Het verlies aan mensenlevens is natuurlijk dramatisch maar ook de schade aan de infrastructuur gaat elk voorstellingsvermogen te boven.

Een blijk van waardering, hoe bescheiden dan ook, is daarom wel op zijn plaats. Misschien niet eens door jouw financiële bijdrage, die niet meer kan zijn dan een druppel op een nog steeds gloeiende plaat, maar vooral vanwege de morele steun die jouw storting in de praktijk zal betekenen. Stort jouw bijdrage op giro 6868 ten name van het Nederlandse Rode Kruis. De opbrengst zal besteed worden aan de hulpverlening van het Japanse Rode Kruis.
 
Je kunt ook op een andere manier je steentje bijdragen. De zeventien rijders uit de MotoGP-klasse hebben hun handtekening op een speciaal gemaakt T-shirt gezet waarop staat: “We are for Japan”. Voor twintig euro kun je het shirt kopen op alle circuits of bestellen via de MotoGP-site: http://weforjapan.motogp.com. De opbrengst zal overgedragen worden aan een humanitaire organisatie tijdens de Japanse Grand Prix begin oktober.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.