Het einde van de F4

Hoewel de F4 nog steeds een nekkentrekker is geeft MV Agusta een finale-editie van de F4 1078 uit, daarmee het einde van een tijdperk inluidend. De ‘Edizione Finale’ komt in een beperkte oplage van slechts dertig stuks. Maar of we daar rouwig om moeten zijn… Het zadel is dusdanig kitschig dat het verdere ontwerp van de begeerlijke Italiaan behoorlijk uit de toon valt. Maar ach, MV heeft al zoveel verschillende gelimiteerde oplages van de F4 uitgebracht dat ze waarschijnlijk van gekkigheid niet meer weten wat ze er mee moeten. Naar goed gebruik komt deze editie uiteraard met het welbekende ponsplaatje op de kroonplaat, daarop het serienummer uit de reeks van dertig aangevend.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?