Hittegolf op komst

De kachel kan deze week eindelijk weer lager worden gezet. De eerste serieuze hittegolf in 2010 lijkt namelijk in aantocht! Na het erbarmelijk koude weekeinde schiet de temperatuur als een raket omhoog, meldt De Telegraaf. Medio deze week ligt het kwik al op waarden tussen de 25 en 28 graden.

In het weekeinde zijn zelfs tropische waarden (30 graden of meer) haalbaar. Van een officiële hittegolf is sprake als in De Bilt op vijf dagen de 25 gradengrens wordt gehaald of het op drie dagen 30 graden is. Tot in het begin van volgende week zijn de vooruitzichten ideaal zomers.

Laat de TT maar beginnen!

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.