‘Hoe dan ook festijn in Breda op Harley-Dag’

Vast staat dat op de derde zondag in augustus, traditioneel dé datum van de Harley-Dag, een evenement gaat plaatsvinden in de Bredase binnenstad. Initiatiefnemers zijn Egon van Gennip van café De Bruine Pij en Marc Bink van Catch 22. Bink verwacht die dag een toeloop in Breda van mensen die niet weten dat de Harley-Dag is opgehouden.

Het is volgens hem niet de bedoeling om een doorstart te maken met de Harley-Dag. "Dan lopen we tegen dezelfde problemen aan als de organisatie. Daar hebben we geen zin in."Wat voor invulling het evenement gaat krijgen, is nog onduidelijk. "In ieder geval iets met live-muziek. Maar hoeveel podia enzo? Het zal afhangen van het aantal ondernemers dat mee gaat doen."

De gemeente heeft de datum gereserveerd, maar er is nog geen vergunning verstrekt. Als de Harley-Dag toch doorgaat, komt het initiatief te vervallen.

Bron: BN de Stem
Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?