Hoe staat het met de lampjes?

De dagen worden korter en de tijd is inmiddels aangebroken dat je in het donker naar je werk vertrekt en zometeen kom je ook in het donker thuis. Gele hesjes zijn inmiddels uitgebreid de revue gepasseerd, maar over die andere manier om jezelf zichtbaar te maken hebben we nog wel wat aan te merken. Veel motorrijders hebben namelijk bedoeld of onbedoeld de neiging hun medeweggebruikers te verblinden. Grootlicht, Xenon of simpelweg foutief afgesteld dimlicht, je wordt er scheel van. Toch, zonder uitspraken te doen over voor- en nadelen of juiste danwel foutieve aannames en theorieën, zijn we erg benieuwd hoe jullie het qua verlichting doen.

Hoe voer jij de motorverlichting? Vul snel de poll aan de rechterkant in!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.