Hoge kortingen bij Van Wijk motoren

Op zaterdag 18 en zondag 19 september is het bij Hans van Wijk Motoren een feest van jewelste. Er gelden bij deze motordealer dat weekend namelijk niet alleen hele speciale acties op de nieuwe en gebruikte motoren, maar ook onderdelen, accessoires, en kleding gaat met 70 procent korting de deur uit. Veel leveranciers van deze motordealer zullen aanwezig zijn om de nodige kortingen te geven op hun assortiment. Naast het testen van je eigen motor op een testbank, kun je ook genieten van een heuse loterij met vele prijzen. Dit ware spektakelweekend start op zaterdag om 09.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Op zondag opent de motordealer de deuren pas om 11.00. Voor meer informatie kun je terecht op hansvanwijk.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.