Honda Circuitdag 2010

Op 4 juni vindt op het TT Circuit Assen de Honda Circuitdag plaats. Nadat deze dag in eerste instantie exclusief voor Honda-rijders zou zijn is naar aanleiding van vragen van deelnemers anders besloten. Want ook rijders op andere merken zijn welkom. Het CRT draagt met haar instructeurs zorg voor de begeleiding op het circuit. Er kan alleen nog worden ingeschreven in de groepen minder ervaren en SportGridTime. De kosten voor deze circuitdag bedragen 215 euro.

Digitaal aanmelden is mogelijk voor deelnemers die al bij CRT geregistreerd zijn. Niet geregistreerd? Mail dan naar info@crtholland.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.