Honda gaat op de groene toer

Honda gaat de EV-neo, de eerste elektrische scooter van deze fabrikant, vanaf eind december in het thuisland leveren. De tweewieler heeft een lithium-ion-accu die via een gewoon stopcontact is op te laden. De EV-neo kan tot 30 kilometer ver rijden op een volle accu. In slechts twintig minuten is deze accu weer opgeladen tot tachtig procent. Om ‘m helemaal vol te krijgen, moet je echter ruim drie en een half uur langer wachten.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?