Honda MX-Testdag UPDATE II

Honda Nederland houdt op 17 november de MX-Testdag, de opstapdag voor crossers. Op Circuit Kamperweg in Heerde kunnen liefhebbers kennismaken met Honda’s crossmotoren van 2011. De vernieuwde CRF450R en CRF250R zullen het nodige stof doen opwaaien.

Inschrijfformulieren voor de MX-Testdag 2010 zijn te vinden bij alle Nederlandse Honda Crossdealers. Het circuit is geopend van 13.00 tot 17.00 uur, de technische presentatie van de CRF250R en CRF450R  staat gepland om 11.00 uur. Deelname kost slechts 25 euro. Behalve een toegangskaartje voor de testdag ontvangt elke deelnemer voor dat bedrag ook een waardecheque van 25 euro, die bij de Honda-dealer kan worden besteed voor de aanschaf van crosskleding en aanverwante accessoires.

UPDATE 16-11-2010, 8h11
In verband met de vele regen kan er helaas geen gebruik worden gemaakt van het betreffende circuit. Daarom komt de testdag op woensdag 17 november te vervallen. Het is nog niet duidelijk wanneer de testdag nu wel gaat plaatsvinden. Later meer daarover.

UPDATE 18-11-2010, 9h10
Honda Nederland houdt op 24 november de MX-testdag, de opstapdag voor crossers. Op het circuit Kamperweg in Heerde kunnen liefhebbers kennismaken met Honda’s crossmotoren van 2011: de CRF450R en CRF250R. Inschrijfformulieren voor deze testdag zijn te vinden bij alle Nederlandse Honda Crossdealers. Het circuit is geopend van 13.00 tot 17.00 uur, de technische presentatie van de CRF250R en CRF450R  staat gepland om 12.00 uur. Deelname kost slechts 25 euro. Behalve een toegangskaartje voor de testdag ontvangt elke deelnemer voor dat bedrag ook een waardecheque van 25 euro, die bij de Honda-dealer kan worden besteed voor de aanschaf van crosskleding en aanverwante accessoires.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?