vrijdag 19 april 2024

Honda onthult Hornet 2.0

Honda heeft zojuist een video uitgebracht ter gelegenheid van de release van de volgende generatie Hornet. En die is veel kleiner dan we gewend zijn.

Nee, beetje flauw van ons. Het is geen nieuwe versie van de 600cc-machine die we kennen en liefhebben. In plaats daarvan is het een 200cc (nou ja, 184cc om precies te zijn) versie die speciaal voor de Indiase markt is gemaakt. Honda gebruikt duidelijk het erfgoed dat aan de naam Hornet is verbonden om de nieuwe motor op de markt te brengen. En wie kan dat ze kwalijk nemen?

Maar de Hornet 2.0 ziet er goed uit, dus dat is een goede start. En hij is in India verkrijgbaar voor minder dan € 1.680,-. Die prijs ook goed. Of we ‘m ooit op en weg aan de Noordzee tegen zullen komen… denk het niet. Want als je een A2-rijbewijs hebt, waarom zou je dan met een 200 cc-motor rijden als je ook met een 500cc-motor kunt rijden?

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen