Honda vernieuwt CRF100F

Honda introduceerde enige tijd geleden al de vernieuwde crossmodellen CRF450X en de CRF250X. Het Japanse merk heeft nu ook bekend gemaakt dat het kleine broertje op off-road gebied, de CRF100F, ook in een nieuw jasje gestoken is. Door een aantal wijzigingen in het model toe te passen wil Honda de CRF100F meer laten lijken op zijn grote broers.

De best verkochte off-road motor aller tijden, zoals Honda de CRF100F noemt, zal in 2011 voorzien zijn van nieuwe kleuren en stickers. Ook krijgt deze motor nieuwe zwarte handvatten, een nieuw rood zadel en een verbeterd achterspatbord. De machine is volgens Honda voorzien van een snel startende en krachtige luchtgekoelde viertaktmotor, die zijn kracht overbrengt via een vijfgeschakelde versnellingsbak waarmee schakelen kinderspel wordt. De lange vering neemt, zoals de Japanners zelf zeggen, de hobbels erg goed op. Hierdoor zou de crossmotor gemakkelijk te besturen zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?