Hoog bezoek bij Motor Centrum Eibergen

Voormalig Wereld- en Europeeskampioen stuntrijden Kevin Carmichael zal op zaterdag 13 november met een stuntshow de eerste nieuwe Triumph Speed Triple komen afleveren bij Motor Centrum Eibergen. Carmichael is naast de motor een ultra-sympathieke, relaxte Brit.

Op het moment dat hij echter twee wielen met een motorblok tot zijn beschikking krijgt, verandert hij van Jekyll in Hyde en blijkt hij agressief, brutaal en vooral héél erg goed te zijn. In zijn handen wordt elke motor een speeltoestel, met als enige negatieve punt dat elke motorrijder zich totaal overbluft zal blijven afvragen waarom hij dit nooit zal kunnen.

Stoppies, wheelies, slides, burnouts, de meest ongelooflijke stunts komen voorbij. Daarbij geeft Carmichael je continu het gevoel dat het allemaal ontzettend makkelijk is, kinderlijk eenvoudig te doen op zowel stoere nakeds als de dikste cruisers.

Meer info: www.motorcentrumeibergen.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?