Horex VR6 Roadster ´in het wild´

Elk jaar worden er nieuwe projecten gepresenteerd. Van de ene hoor je later niets meer, van de andere juist wel. Gelukkig hoort de Horex VR6 Roadster bij de laatste groep want de Duitse fabrikant is begonnen met testen op het circuit én op de openbare weg.

"In dit stadium van de testcyclus willen we controleren of het huidige ontwerp van het chassis en de basis geometrie in orde zijn. Daarnaast zijn we ook veel bezig geweest met de afstelling van het motorblok”, aldus Hennes Fischer, verantwoordelijk voor de productontwikkeling bij Horex. "

Tot nu zijn de resultaten volgens Horex zeer positief te noemen. Dat is niet verrassend aangezien ze weinig anders kunnen zeggen. Maar toch… Binnenkort meer!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.