Hulp gezocht

Wie o wie kan de familie Defauw helpen? Afgelopen donderdag werd in een tijdspanne van enkele minuten de BMW R100R- EML GT 3 (een zijspancombinatie) gestolen in het Nederlandse Thorn. Deze combinatie was reeds meer dan 20 jaar in de familie en heeft dus een emotioneel grote waarde.

Gegevens:
BMW R100R- EML GT 3
Chassisnummer: 6088661
Motornummer: 0240890
Kleur: Zwart metalise
Extra kenmerken: de combinatie heeft recent nog maar nieuwe veren gekregen (Ikon, verchroomd), vooraan zijn de schijven vervangen door semi-zwevende Ferrodo-remschijven, achteraan zit en nieuwe originele remschijf. Het zijspan is binnenin grijs geschilderd met de borstel, de koffer is wit.
Foto's:  http://picasaweb.google.be/116557305699947988127/R100RGT3#
 
Reacties kunnen gestuurd worden naar m.cahuzak@sanoma-uitgevers.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.