Husaberg breidt uit!

Het Zweedse enduromerk Husaberg was aan uitbreiding van het Nederlandse dealernetwerk toe. Om de toenemende klanten beter van dienst te kunnen zijn is Husaberg met Robbe Motoren in zee gegaan.

Robbe Motoren is een waardevolle aanvulling voor het Husaberg-netwerk. De motorzaak ligt in het midden van het land en heeft jarenlange wortels in de offroad motorsport. Daar ligt ook meteen de link met Husaberg, het relatief jonge motormerk met een achtergrond die puur in de endurosport ligt.
Afgelopen zaterdag is dit heugelijke feit op passende wijze gevierd met motoren en motorrijders. Hans Vogels was eregast als WK Enduro-topper bij deze feestelijke Open Dag.
 
Foto: bikenet.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?