Husqvarna gaat maar door

Begin dit jaar heeft MotoMondo samen met haar dealers de Husqvarna Road Attack opgezet, met als doel het marktaandeel van Husqvarna op het asfalt te vergroten. Strike één was de prijsverlaging op de SM630 en de introductieprijs van de SM511 tot eind maart 2011.

Gesterkt door het succes, gaan ze het nu nog groter uitpakken. De operatie Husqvarna Road Attack zal in meerdere fases in stelling worden gebracht. Strike twee bestaat uit de verlenging van de prijscampagne op de SM630 tot eind juni 2011. Dit houdt in dat je tot eind juni de bezitter kunt worden van een 630 voor 7.999 euro( inclusief BTW/BPM) in

Nederland en voor slechts 6.999 euro (inclusief BTW) in België. Dealers kun je vinden via www.husqvarna-motorcycles.nl.

Voor Husky is dit slechts het begin. Wij wachten in spanning af!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?