Husqvarna is de weg kwijt

Bam! Zo klonk het begin november 2010 in Milaan en verre omstreken, toen Husqvarna het Mille 3 prototype onthulde. De meest geflipte en gelukte creatie van Husky ooit. Tenminste, zo leek het, want na enige tijd werd duidelijk dat deze cross-over tussen een supermotard, een powercruiser en designer-bike geenszins bedoeld was voor massaproductie, maar dat het een gedurfde aanzet was voor een verbreding van de horizon bij Husqvarna.

In aanloop naar de lancering van deze nieuwe modellen wil Husqvarna haar aanwezigheid in het wegsegment vergroten. Deze strategie is dit jaar al ingezet met de prijsverlaging van de SM 510R model 2010 naar 8.999 euro. In navolging van deze actie wordt nu de prijs van de SM630 tijdelijk verlaagd. Tot 31 maart 2011 wordt de 630 aangeboden voor 7.999 euro. De nieuwe SM511 is de meest radicale supermotard van Husqvarna. Desondanks wordt deze compleet uitgeruste motor in de markt gezet voor 9.799 euro.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?