Hybride Goldwing

Honda komt met een actie op het gebied van patenten en wel op het ontwerp van een hybride Goldwing. Deze Goldwing heeft een viercilindermotor in plaats van de gewoonlijke zescilinder. Waar het voorste paar cilinders normaal gesproken zit, vind je nu een zware elektrische motor, dat ook fungeert als generator.

Omdat Honda nu het patent heeft wil dit nog niet zeggen dat we dit model in deze vorm bij de dealers zullen zien staan. Of de productie er daadwerkelijk komt is namelijk zeer de vraag.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?