Hyperpro opent de deuren in Wijchen

Voorheen moest je voor Hyperpro naar Werkendam of Alphen aan de Rijn. Maar sinds kort is dat, althans als je in het zuiden des lands woont, niet meer nodig want Hyperpro heeft de deuren geopend van een derde vestiging in Wijchen. Naast het gratis afstellen op de individuele wensen van de motorrijder, geeft het Hyperpro Service Center ook kosteloos een advies over de verbeterpunten van je motor.

Hyperpro Services Wijchen
Marconistraat 14
6604 BX Wijchen
Tel: 0183-678867
Email: wijchen@hyperpro.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.