Ik kan het zelf met…

Aanpassingen aan je injectie-motor zijn lastig én kostbaar. Ja vróeger, toen motoren nog carburateurs hadden, was dat anders. Maar sinds de invoering van injectie is een Powercommander of Rapid Bike het verste wat je kunt. Tot nu. Nieuw van de firma Rexxer is de draagbare module die je in staat stelt zelf je injectie tot in de puntjes te regelen. Het apparaat komt in twee versies, de User en de Pro.

De User is voor de handige zelfklusser die wel iets wil poetsen, maar het niet te gek wil maken. Beetje mappings bekijken en bewerken en – heel handig – foutcodes uitlezen. De Pro biedt meer mogelijkheden die je met de los verkrijgbare MapEditor zelfs in staat stelt zelf injectiemappings te maken. Nu houdt niets je meer tegen! Nou ja, bijna niets.
De User kost 449 euro, de Pro is verkrijgbaar vanaf 1.990 euro. Kijk voor meer informatie op www.rexxer.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.