In stijl naar een circuitdag?

Motor, check. Bandenwarmers, check. Parapludame, check. Benzine, check. Camper, f$%#k. Is het voorgaande herkenbaar als je spullen pakt voor een circuitdag? Neem dan, indien er nog iets in je portemonnee zit, snel contact op met Bros Racing (www.brosracing.nl) want dit autoraceteam heeft een zeer chique motorhome te koop staan. Zo vind je binnen een dinette, een keuken, negen bedden en een douche. Daarnaast blijft er veel bergruimte over. Natuurlijk ontbreekt een paddocktent (wit) niet. Het enige dat je nog hoeft te doen is de camper over te laten spuiten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.