zaterdag 20 april 2024

Indian Road Show – Proefrijden op 7 locaties

Kom van april t/m augustus 2021 proefrijden op je favoriete Indian model tijdens de Indian Motorcycle road show bij 7 dealers in Nederland. Tijdens de road show kun je (samen met jouw vrienden) bijna alle Indian modellen vrijblijvend proefrijden. Er vertrekken een paar groepen per dag met een voorrijder. Samen maken jullie een mooie rit in de omgeving van de dealer. Meld je aan en beleef het ultieme Indian gevoel.

Om te voorkomen dat er teveel mensen gelijktijdig samenkomen wordt er gewerkt met een voorinschrijving. Je kunt je kosteloos registeren op de website van Indian Motorcycle Benelux. Iedereen is welkom, ook als je niet van plan bent om daarna een nieuwe motor aan te schaffen.

Inschrijven voor de Indian Motorcycle road show >>

APRIL

1 t/m 3 & 5       Motoport Hengelo (Hengelo ov)                      
8 t/m 11           Motostore Barendrecht (Barendrecht)

MEI

6 t/m 9             Lowlands Biker Store (Zwolle)
13 t/m 16         Uw Voertuig (Andelst)             
20 t/m 23         HD Venlo (Venlo)

JUNI

3 t/m 6             De Jong Alphen (Alphen aan den Rijn)
10 t/m 12         Motoport Leek (Leek)

JULI

12 t/m 14             Motostore Barendrecht

AUGUSTUS

19 t/m 22             Lowlands Biker Store (Zwolle)
16 t/m 29             Uw Voertuig (Andelst)

Meedoen met de Indian Motorcycle road show >>

Wat als de road show niet door kan gaan als gevolg van de Corona maatregelen?
Helaas is het in deze tijden niet vanzelfsprekend dat de road show door kan gaan. Als de road show waarvoor jij je hebt ingeschreven niet doorgaat, dan zal de dealer tijdig contact met je opnemen. Het is dan wel een mogelijkheid om individueel een proefrit te maken bij deze dealer of je in te schrijven voor een road show die later is gepland.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen