Indrukwekkend aandenken op DVD

Eind december is een set prachtige dvd’s uitgekomen van de Centennial Classic TT 2010. Een must voor de bezoekers van dit evenement en zeker voor de liefhebbers van klassieke racemotoren die deze Centennial hebben gemist. De set bestaat uit twee dvd’s, met daarop onder andere een indruk van alle klassen die op zaterdag en zondag hebben gereden.

Daarnaast zijn interviews opgenomen met alle bekende wereldkampioenen die in Assen waren en natuurlijk de beroemdste Nederlandse coureurs. Dit alles is verpakt in een prachtige cassette met de beroemde groepsfoto van alle deelnemers aan de binnenkant. De dvd’s zijn te bestellen door een mail te sturen naar martin@cctt.nl met vermelding van MOTO73 met naam en adresgegevens. Na overmaking van € 48,50 (incl. verzendkosten) op rekening 1265.94.929 ontvang je deze dvd’s binnen enkele dagen.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.