Informatieavond Marokko reis

Van 17 tot en met 24 april 2011 kun je met Bert Duursma mee naar Marokko. Je rijdt de prachtige routes die eerder een onderdeel waren van de Dakar. Je wordt begeleid door de 6×6 GINAF Dakar Truck van Memotours. Elke avond zal deze vrachtwagen het middelpunt vormen van het bivouac, waar je samen eet en het avontuur in de woestijn doorneemt. Je slaapt overigens in een comfortabel hotel. Voor deze rit is offroadervaring niet vereist, want de moeilijkheidsgraad is laag.

Tijdens de informatieavond op donderdag 27 januari, kun je tevens informatie inwinnen over de Transanatolia Raid, die in september wordt georganiseerd. Dit is een rally in Turkije van zeven dagen voor motoren, quads en 4×4's, die van start gaat in de regio van Antalya. Turkije is een land met ongekende offroad mogelijkheden. Iedere dag rijd je zo'n 250 km waarbij het offroadgehalte erg hoog is. Deze rally is geschikt voor rijders van alle niveau's.

De informatieavond vindt plaats in motorzaak Simako-BDM in Apeldoorn. Wil je graag bij deze avond aanwezig zijn? Stuur dan een mail naar bert@bertduursma.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.