Inschrijving Zwarte Cross begint maandag

Zwarte Crossers opgelet! Maandag 29 november start om 11.00 uur de inschrijving voor deelname aan de Zwarte Cross 2011 via www.zwartecross.nl. Net als op de crossbaan kom je ook hier niet ver met getreuzel. Hoezo? Dde afgelopen jaren waren de inschrijvingen voor de meeste klassen binnen uur vol. Zorg dus dat je maandag op scherp staat! De reden dat de inschrijvingen een stuk vroeger zijn dit jaar is dat festivaldirectrice Tante Rikie besloten heeft de voorverkoop in december te starten vanwege de aanstaande verhoging van het BTW-tarief.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.