Instelbare voetsteunen van BMW

 

BMW heeft de rct12gt voetsteunkit ontwikkeld voor de allroad-rijder van de BMW R1200GS en de R1200GS Adventure. De voetsteun is gefreesd uit massief luchtvaart-aluminium met een slijtvaste hardingslaag. 
 
De set bestaat uit twee voetsteunhouders die scharnierend op de originele voetsteunmontage zijn geplaatst. De voetsteunen kunnen in twaalf verschillende posities op de houders geplaatst worden en kunnen zelf worden verdraaid. Bij de GS-modellen wordt een draaiend teenstuk voor het schakelpedaal meegeleverd. Voor de Adventure-modellen is dit versnellingspedaal zelfs excentrisch verstelbaar. 
 
De set kost 335 euro en is verkrijgbaar bij de beter gesorteerde motordealers. Als extra optie kun je er voetsteunrubbers voor 53,50 euro en een sliderkit voor 32 euro bij kopen. Voor meer informatie mail je naar gilles@hocoparts.com. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.