Intermot > Aprilia Dorsoduro 1200

Niets vage tekeningen of onscherpe spyshots. Nee, echte foto’s, dat is wat we willen. Gelukkig worden we door Aprilia op onze wenken bediend met de eerste officiële afbeelding van de Dorsoduro 1200. Doet ons ergens heel veel denken aan de 750… Op technisch gebied is er nog niet zoveel te bekend. Wel krijgt de nieuwe Dorsoduro 130 pk bij 8.700 toeren. Het maximale koppel komt uit op 115 Nm bij 7.200 toeren. De nieuwste Aprilia wordt leverbaar met het huisgemaakte tractioncontrol. ABS zit er standaard niet op. Binnenkort meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.